Arbejdsområder

Mange års erfaring med byggeri og anlæg har givet os en god ballast. Vi har ekspertise indenfor alle grene af teknisk rådgivning og bistand, og kan leve op til alle kvalitetskrav. Med multidisciplinære ingeniører favner vi bredt og kan in-house klare alle opgaver indenfor både bærende konstruktioner, VVS-installationer, el-installationer, anlægsteknik og miljø.

Kvalitet er det, vi lever af. Derfor kvalitetssikrer vi alle ydelser som beskrevet i vores kvalitetssikringshåndbog.

Indeklimaet er vores hjertebarn. Vi har specialiseret os i fugtteknik og skimmelsvampebekæmpelse og afrensning af skimmelsvamp.
Viborg Ingeniørerne har siden 2002 været medejer af firmaet SkimmelRens ApS, der har specialiseret sig i rådgivning og professionel miljørigtigt afrensning af skimmelsvampeangreb ved hjælp med micro clean®-metoden. Vi har udført mere end 250 sager i Jylland, og besidder derfor en meget stor erfaring omkring området. Firmaet drives af erfarne personer med baggrund som både håndværker og rådgivende ingeniører.

Vi er meget bevidste om at reducere energiforbruget til et økonomisk minimum, ligesom vi søger at vælge byggematerialer med lang levetid og mindst mulig miljøpåvirkning. Alle vores projekter gennemgår en miljøscreening.

Ønskes miljørigtigprojektering i henhold til BPS 121, kan vi selvfølgelig også imødekomme dette.

Vores arbejdsområder er følgende:

- Byggeledelse
- Bygherrerådgivning
- DGNB
- Drift- og vedligeholdelse
- Elementprojektering
- Energiledelse
- Energiledelsesordning (ELO)
- Fagtilsyn
- Grundundersøgelser
- Industrirådgivning
- Kvalitetsstyring
- Projektering
- Projektledelse
- Projektudvikling
- Økonomistyring
- Miljøundersøgelser
- Droneoverflyvning
- 3D visualisering